Shopping i Rosengårdscenteret og Ikea med Simone

Madplan uge 25

19339686_10211634063461613_341767466_o


Uge 25

Så blev det endnu en gang søndag, og dermed tid til en ny uges madplan – i denne uge har jeg handlet mine varer ind i Rema 1000, måske der ender med at mangle lidt små ting til salaten, pålæg eller mælk sidst på ugen, men dette handler jeg så typisk i Super Brugsen

Denne uge har jeg valgt at prøve at smide frokosten med ind over, så I på den måde også kan få et indblik I hvad jeg handler ind til sådan en uge, dette er den sidste uge som arbejdsløs i denne omgang, så i denne uge kan frokosten være en smule anderledes end den vil være i de kommende 8 uger.

Frokosten vil komme til at blive nævnt først også aftensmaden nedeunder hver dag.

 

Mandag:

Rugbrød med æg, spegepølse og grønt

Rugbrød – Kohberg protein rugbrød – 19,95 kr. (Dette skal bruges resten af ugen)

Æg – havde jeg fra sidste uge

Mayonnaise – Basis køkkenet.

Spegepølse – 3 stjernet peber spegepølse, skær selv – 20 kr. (Det er billigst at købe det pålæg man selv skal skære ud, og denne skal ligeledes bruges resten af ugen)

Agurk – Resten fra sidste uge

Salat til under spegepølsen – Resten også fra sidse uge

 

Bøf med kartofler, sovs og salat

Dette er resterne fra lørdagens menu i uge 24

 

Tirsdag: (Mad til både mig og min lillebror Frederik)

Rugbrød med makrel i tomat, spegepølse og grønt

Rugbrød

1 dåse makrel i tomat – Basis i mit køkken

Mayonnaise

Spegepølse

Agurk

Salat

 

Boller i Karry med ris og revne gulerødder

Frosne kødboller – købt for 10 kr. i sidste uge i Rema 1000

Vilde ris – Basis i mit køkken

Revne gulerødder – 1 kg. danske gulerødder til 6 kr.

Indgredienserne til sovsen er ligeledes ting fra mit basis i mit køkken (Margarine, karry, mel og vandet kødbollerne er kogt i)

 

Onsdag:

Rugbrød med kylling bryst, æg og grønt

Rugbrød

Kyllingbryst i skiver med chili – fra det grønne køkken til 10 kr.

Salat

Agurk

Æg

Mayonnaise

 

Schnitzel med nye danske kartofler og salat

Schnitzel – fra fryseren

Nye danske kartofler – købte 6 stk. til 0,63 kr. (De 3 af kartoflerne gemmes til torsdag)

Salat:

 

Torsdag:

Rugbrød med Kylling bryst, spegepølse og grønt

Rugbrød

Kyllingbryst

Salat

Agurk

Spegepølse

 

Karbonader med nye danske kartofler og salat

Svinekød til karbonaden – fra fryseren

Nye danske kartofler – de sidste 3 fra igår

Salat:

  • Agurk
  • Salat
  • Gulerødder
  • Dressing

 

Fredag:

Rugbrød med æg, spegepølse og grønt

Rugbrød

Æg

Mayonnaise

Salat

Agurk

Spegepølse

 

Bønne pasta med kødsovs og revne gulerødder

Kødsovs – rester fra fryseren

Bønne pasta – Købt i Super Brugsen til 20 kr. (ikke købt i denne uge, men en del af mit basis køkken)

Gulerødder

 

Lørdag:

Rugbrød med makrel, spegepølse og grønt

Rugbrød

Makrel i tomat

Spegepølse

Agurk

Salat

 

Suppe

Planen er karry suppe fra fryseren, men det kommer an på mængden af rester.

Karry suppen er økologisk fra Mou

 

Søndag:

Rester – både til frokost og til aftensmad

 

 

Indkøbene i denne uge er så:

Kyllinge bryst pålæg – 10 kr

Melon – 12 kr.

Laktosefri mælk – 10,95 kr.

1 kg. gulerødder – 6 kr.

Nye danske kartofler 6 stk. – 0,63 kr.

Protein rugbrød – 19,95 kr.

Peber spegepølse – 20 kr.

 

I alt 79,53 kr.

 

Men i dette regne styk kommer der nok mere frugt, mælk, grønt og måske pålæg.

 

- Marianne

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Shopping i Rosengårdscenteret og Ikea med Simone