Madplan uge 25
Uge 25
Så blev det endnu en gang søndag, og dermed tid til en ny uges madplan – i denne uge har jeg handlet mine varer ind i Rema 1000, måske der ender med at mangle lidt små ting til salaten, pålæg eller mælk sidst på ugen, men dette handler jeg så typisk i Super Brugsen
Denne uge har jeg valgt at prøve at smide frokosten med ind over, så I på den måde også kan få et indblik I hvad jeg handler ind til sådan en uge, dette er den sidste uge som arbejdsløs i denne omgang, så i denne uge kan frokosten være en smule anderledes end den vil være i de kommende 8 uger.
Frokosten vil komme til at blive nævnt først også aftensmaden nedeunder hver dag.
Mandag:
Rugbrød med æg, spegepølse og grønt
Rugbrød – Kohberg protein rugbrød – 19,95 kr. (Dette skal bruges resten af ugen)
Æg – havde jeg fra sidste uge
Mayonnaise – Basis køkkenet.
Spegepølse – 3 stjernet peber spegepølse, skær selv – 20 kr. (Det er billigst at købe det pålæg man selv skal skære ud, og denne skal ligeledes bruges resten af ugen)
Agurk – Resten fra sidste uge
Salat til under spegepølsen – Resten også fra sidse uge
Bøf med kartofler, sovs og salat
Dette er resterne fra lørdagens menu i uge 24
Tirsdag: (Mad til både mig og min lillebror Frederik)
Rugbrød med makrel i tomat, spegepølse og grønt
Rugbrød
1 dåse makrel i tomat – Basis i mit køkken
Mayonnaise
Spegepølse
Agurk
Salat
Boller i Karry med ris og revne gulerødder
Frosne kødboller – købt for 10 kr. i sidste uge i Rema 1000
Vilde ris – Basis i mit køkken
Revne gulerødder – 1 kg. danske gulerødder til 6 kr.
Indgredienserne til sovsen er ligeledes ting fra mit basis i mit køkken (Margarine, karry, mel og vandet kødbollerne er kogt i)
Onsdag:
Rugbrød med kylling bryst, æg og grønt
Rugbrød
Kyllingbryst i skiver med chili – fra det grønne køkken til 10 kr.
Salat
Agurk
Æg
Mayonnaise
Schnitzel med nye danske kartofler og salat
Schnitzel – fra fryseren
Nye danske kartofler – købte 6 stk. til 0,63 kr. (De 3 af kartoflerne gemmes til torsdag)
Salat:
- Agurk
- Salat
- Gulerødder
- Dressing – Basis fra mit køkken
Torsdag:
Rugbrød med Kylling bryst, spegepølse og grønt
Rugbrød
Kyllingbryst
Salat
Agurk
Spegepølse
Karbonader med nye danske kartofler og salat
Svinekød til karbonaden – fra fryseren
Nye danske kartofler – de sidste 3 fra igår
Salat:
- Agurk
- Salat
- Gulerødder
- Dressing
Fredag:
Rugbrød med æg, spegepølse og grønt
Rugbrød
Æg
Mayonnaise
Salat
Agurk
Spegepølse
Bønne pasta med kødsovs og revne gulerødder
Kødsovs – rester fra fryseren
Bønne pasta – Købt i Super Brugsen til 20 kr. (ikke købt i denne uge, men en del af mit basis køkken)
Gulerødder
Lørdag:
Rugbrød med makrel, spegepølse og grønt
Rugbrød
Makrel i tomat
Spegepølse
Agurk
Salat
Suppe
Planen er karry suppe fra fryseren, men det kommer an på mængden af rester.
Karry suppen er økologisk fra Mou
Søndag:
Rester – både til frokost og til aftensmad
Indkøbene i denne uge er så:
Kyllinge bryst pålæg – 10 kr
Melon – 12 kr.
Laktosefri mælk – 10,95 kr.
1 kg. gulerødder – 6 kr.
Nye danske kartofler 6 stk. – 0,63 kr.
Protein rugbrød – 19,95 kr.
Peber spegepølse – 20 kr.
I alt 79,53 kr.
Men i dette regne styk kommer der nok mere frugt, mælk, grønt og måske pålæg.
Ingen kommentarer endnu