Merles Værelse

Grønt barn eller ….?


Grønt barn eller ….?



Merle er naturligvis ikke blevet grøn, eller er hun , det kommer an på hvordan man definerer det?

 

Men nej , hun er ikke blevet grøn i huden, eller kun har grønt tøj nu, men hun har fået nyt tøj, der er købt på Børneloppen i Odense, det er en af vores ynglings butikker, vi elsker at vi kan få de lækreste mærker og de lækreste ting, til de mindste priser.

En stor del af Merles tøj og ting er faktisk købt brugt, da det betyder meget for mig at jeg kan beskytte miljøet og tilmed spare penge.

Denne gang var jeg udelukkende på Børneloppen i Odense, men tit når vi tager afsted besøger vi også tit Børnetorvet.

 

Jeg havde set inde på en facebook side hvor man kan se hvad Børneloppens standlejer sælger, og der havde jeg set at en anden mor havde sat en pige stand op med pige tøj i str. 74 og 80 som er lige den størelse er i og den kommende størrelse hun skal i.

 

Men hvad er så Børneloppen?

Børneloppen, og for den sags skyld også Børnetorvet er genbrug i børnehøjde, det er et sted hvor man som privat person kan leje sig en stand til en pris, alt efter hvor længe man ønsker standlejen skal være.

Inden man starter stand , skal man ind og lave prismærker inde på deres hjemmeside, også kan man komme i butikken på et hvilket som helst tidspunkt for at få printet ens prismærker ud, man kan få printet så mange man ønsker.

Så kommer man og sæter sin stand op, dagen før ens standperiode starter, og butikken stiller bøjer, alarmer og perler til rådighed, så hænger man sit tøj op eller sætter sit legetøj på den stand man har booket, og derfra går tingene relativt nemt, for butikken sælger dine ting, og man kan holde øje med sit salg inde på deres hjemmeside, der kan man se hvad man har solgt for på den given dag, og for den hele periode. Man kan se hvor meget man har tjent, både på den given dag, og ligeledes samlet i det hele.

Man skal selv løbende komme og fylde op og eventuelt rydde op, meeeen gider man ikke rydde op, gør det søde personale det for blot 15 kr.

Når så din standleje er udløbet skal man komme og tømme sin stand 1 time inden lukketid, og der kan man ligeledes få udbetalt det man har tjent, men som noget nyt kan man nu få udbetalt hvornår man vil.

Det eneste ekstra det koster er at have en stand, ud over standlejen, er at butikken tager 15 procent i kommision.

 

Tilbage til de genbrugs fund jeg fandt til Merle sidst jeg var afsted.

Denne gang brugte jeg kun 140 kr., men fik en del fine ting til hende.

 

Vi manglede en fleecedragt til hende til str. 80, og der har jeg igennem hele hendes første leve år

været vild med disse fleece draget fra Hummel til hende, fordi de er søde med de små øre på, også er det lækkert med ombuk på både fødder og hænder.

Jeg gave 75 kr. for denne dragt , og den ser nærmest ikke ud til at være brugt. Ny prisen er 430 kr.

 

 

Disse små sokker fra Hummel er næsten de eneste Merle kan holde på sine slanke ben, og det med at sokker har en tendens til at falde af hele tiden, gør at vi på det første år her, har været igennem et hav af strømper til hende, men strømperne her fra Hummel er bare gode, også findes de i en masse farver, så man kan finde nogen der passer til det sæt tøj hun har på.

Disse strømper gav jeg 10 kr. for, for alle fire par. De ser ikke brugt ud, de ligner kun nogle der er blevet vasket. Ny prisen er 50 kr. pr. par

 

Denne her kjole, er i en fin brun farve, med pletter på der sådan ligner malingspletter, normalt er de fleste af Merles kjoler lyserøde, eller blå, men denne her var anderledes på en spændende måde, og det var det der gjorde at jeg blev nødt til at eje den til hende, den er fra Hummel og er ligeledes i en str. 80, så den er lige nu gemt lidt bæk da str. 80 er for stor til hende.

Jeg gav 25 kr. for kjolen, og den ser heller ikke brugt ud. Ny prisen er 250 kr.

 

Jeg har en ret ny forkærlighed for bodystockings fra Name it, da de passer godt til Merles spinkle krop, en helt stor favorit er faktisk deres rib boder, men denne her syntes jeg var så fin i farven, at jeg blev nødt til at købe den til hende. Den er med hulmønster, der gør den fin og feminin på en sød måde, den kan både bruges til et par bukser, men kan også bruges inden under en dragt eller en kjole.

Den er købt til den billige pris af blot 10 kr. Det ligner den er brugt et par gange, men ikke sådan vildt mange gange. Ny prisen er 90 kr.

 

Det sidste der kom med hjem i denne her omgang er disse to fine par sutsko, de er begge par i en str. 19, og er begge fra PomPom, vi manglede et par til hjemme og et par til dagplejen, da vi snart går en smule køligere tider i møde og Merle tit har kolde fødder, også ville vi have to par da vi ikke gider at skulle huske at tage sutskoene med til og fra dagpleje hver evig eneste dag.

Jeg har givet 10 kr. pr. par og man kan godt se de er en smule brugte, men ikke mere end hvad de hurtigt ville komme til at se ud efter et par dages brug. Ny prisen på disse er 299 kr. pr. par.

 


Intet her er sponsoreret og det er dermed frivillig reklame og gode råd fra en mor til en anden.

- Marianne

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Merles Værelse