Goodiebox / Celesti

Shopping i Rosengårdscenteret og Ikea med Simone

19250155_10211633856576441_901138365_o


Shopping i Rosengårdscenteret og Ikea med Simone

Når ens skønne veninde Simone kommer fra Horsens / Mols for at besøge mig, så skal vi da ud og opleve lidt, denne gang blev det en cruise tur til Odense, med vinduerne rullet ned og højt musik man kunne synge med på.

Efter lidt hjælp fra GPS fandt vi frem til Rosengårdscenteret, gik en lille runde der ude, vi havde ikke så meget tid.

Planen var at jeg skulle købe en eller to kjoler til min sommerferie, men først så vi lige at Change havde -40% på ALT hvis man var medlem af deres kundeklub, vi endte begge med at finde et sæt undertøj og en ekstra underdel.

Indkøb i Change:

  • BH i farven Deep Sea Coral – som normalt kostede 550 kr. den gav jeg 330 kr.
  • Trusser i farven Deep Sea Coral – som normalt kostede 270 kr. dem gav jeg 162 kr.
  • Trusser i farven Black – som normalt kostede 230 kr. dem gav jeg 138 kr.

Så alt i alt fik jeg et sæt undertøj og en fin sort underdel til alt i alt for 630 kr. for det hele. Normalt havde det en samlet pris på 1050 kr. så dermed en samlede rabat på 420 kr.

Så hvis I mangler undertøj eller badetøj, så skal I skynde jer en tur i Change, og hvis I ikke er medlem kan I blive det med det samme.

 

Indkøb i Zizzi:

Så endte vi i Zizzi hvor jeg viste at de kørte -50% på halvdelen af deres butik, også havde jeg set på den lokale facebook side at de havde fået en lækker kjole hjem til billige penge.

  • Jeg endte med at købe en Tunika med blomster, der normalt kostede 349,95 , den gav jeg 175 kr.
  • Kjolen jeg havde set på nettet endte også med hjemme på mit stativ, den kostede 149,95 kr. og den fåes i 3 farver of i 2 forskellige længder. (Linket er til den lange model)

Så inde i Zizzi endte jeg med at bruge 324,95 kr. for to fine sommerkjoler.

Efter de to besøg tullede vi endnu lidt rundt, og jeg gik ind på Baresso og fik en kop lækker Cafe Latte med Saltede Karamel, og Simone ville have en Smoothie på Joe and The Juice. Vi var begge en smule sultne, så vi gik forbi Sunset og fik en lille Snackwich til 10 kr.

 

Indkøb i Ikea:

Efter vi havde fået lidt at drikke og spise kørte vi over til Ikea, hvor Simone skulle købe nogle små ting til hendes nye lejlighed.

Men når man er i Ikea ender man altid med at få lidt med hjem, så det gjorde jeg også:

  • Dækkeservietter til spisebordet – Snobbig Lysegrå 4 stk. til 25 kr. stykket.
  • Lille flaske – Sommar 2017 – 2 stk. til 7 kr. stykket, men med Ikea Family kort kostede de kun 5 kr. stykket, de kan bruges til meget, men min tanke var til smoothie hvis man skal noget, de kan rumme 33 cl.
  • Filtdupper til under stole og borde – Fixa Selvklæbende filtdupper 20 stk – 2 stk. 4 kr. stykket.
  • Spray flaske – Tomat Sprayflaske – til 7 kr. stykket.
  • Skærebræt – Legitim Skærebræt – til 19 kr. stykket.

Samlede set brugte jeg 144 kr.

 

Efter vi kom hjem gik jeg i gang med at lave super lækker aftensmad til os, menuen stod efter ønske fra Simone på, Hakkebøffer, hjemmelavet ovenkartofler, salat, bearnaise sauce og hvidløgs flute.

Til dessert blev vi enige om at vi skulle have noget med lidt frugt, så Simone kom med de lækreste danske jordbær, også gik vi i Netto efter en is, det blev til en lækker karamel is.

Mens vi gik rundt og handlede dernede fandt jeg en smart madplan, som er inddelt i dage, og med god plads til at skrive noter og indkøbsliste på jeg gav 20 kr for den, og der er mulighed for at lave mange ugers madplaner på.

 

Dette opslag er på INGEN måder sponsoreret, det er udelukkende skrevet efter min egen lyst og mine egen erfaringer. 

- Marianne

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Goodiebox / Celesti