Everyday Make up

Sløv blogger , eller presset ?

Sløv blogger , eller presset ?


Nu må jeg desværre endnu en gang undskylde for manglende blogindlæg . 😳

Foråret , sommeren og sensommeren har været en lidt presset tid for mig , og min lille familie. 👨‍👩‍👦

Jeg startede som tilkalde vikar i en vuggestue, endte med fast dage , 3 gange om ugen, som vikar i vuggestuen og som tilkalde vikar i børnehave delen. Dette var samtid med at jeg jo lige var flyttet på landet til min kæreste, og hans lille dreng. Så oven i at have timer hvor man skulle arbejde, et hjem der skulle holdes og passes , en dreng der skulle have fungerende dage, en mand man skal have tid med, så skulle hjemmet også gøres brugbart så alle vores møbler kom til at passe sammen.

En stille og rolig dag med en veninde i Rosengårdscenteret i midten af maj ændrede det hele lidt. Jeg blev anbefalet at sende en ansøgning til Zizzi i Svendborg , da de manglede en vikar i 3 måneder. Egenligt troede jeg ikke at jeg havde en chance for at arbejde for Zizzi igen (det er en anden historie hvorfor – den kan komme i et senere blogindlæg), men det endte med at jeg kort tid efter jeg havde sendt den ansøgning blev kaldet til en samtale den sidste mandag i maj måned , tirsdag (altså dagen efter) ringede hende jeg havde snakket med igen, og bare lige ville stille et par spørgsmål som hun havde glemt at stille til samltalen, men de spørgsmål viste sig kun at være et spørgsmål og det var om jeg kunne starte den 1 juni, altså om fredagen i samme uge som jeg havde været til samtale, så skulle vi pludseligt finde ud af et liv hvor mit arbejde lå en time fra vores gård. 🙈

 

Min kæreste P og jeg satte os ned og snakkede det igennem og fandt ud af at vi nemt kunne få det til at fungere . Oven i havde vi kun én dag til at planlægge vores sommerferie med lille A, planen var faktisk at vi skulle have 16 dage, med 5 dage i sommerhus på Djursland, også ellers 11 dage hjemme bare os tre og med det vi nu gerne ville og med at besøge dem vi gerne ville.

Først ændrede ferien sig og blev forkortet med to dage fordi A skulle på ferie med hans mor i vores ferie, så nu var vores ferie pludseligt kun 14 dage. Så kom en udfordring med det nye arbejde og 14 dages ferie, så det endte med at vi tog i sommerhus sent fredag aften og var hjemme igen sent onsdag aften, også var det ellers arbejde igen fra om torsdagen.

Så skulle hverdagen med A fungere i form af mit arbejde, og de gøremål og oplevelser P syntes de skulle have, og dem vi skulle have på mine få fridage, men det gik.

 

Da alt dette ferieræs var forbi og hverdagens arbejde for alvor kaldte igen, startede høsten at kalde på P, og dermed stod jeg alene med et 37 timers arbejde 1+ timers transport, og ellers et hus der skulle passes og plejes, det var en smule hårdt, og disse faktorer spiller med på at jeg ikke kunne overskue at finde tid til at lægge op på bloggen, men nu er jeg klar igen.

 

Det næste indlæg bliver om hvad der sker nu i mit / vores liv siden jeg har tid til bloggen igen, og hvad der skal ske når mit vikariat ophører den 1/9 , eller gør det ?

- Marianne

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Everyday Make up