Madplan uge 26
Uge 26
Så ramte vi endnu en søndag, selv om jeg faktisk føler der er gået meget mere end 1 uge siden jeg sidst lavede en madplan til jer, men med en uge uden overskud,grundet lidt sygdom, forkølelsessår og penicillin dertil, så føltes alle dagene en del længere, og i sådanne uger som den forgående falder ens madplan lidt fra hinanden, så nu prøver jeg endnu en gang. Denne uge starter jeg i arbejde efter små 5 måneders arbejdsløshed, så i denne uge er maden utrolig simpel, mens jeg lørdag skal holde en fest for mine nærmeste venner og veninder, så der er ikke handlet ind til lørdagen i nu. Denne uge bliver meget billig da der faktisk er indsat 3 reste dage, men det er for også at kunne få tømt fryseren, tit har vi en masse i fryseren, som man hurtigt i en hverdag glemmer.
I denne uge er der handlet ind i Rema 1000 og i Netto
I denne uge beskriver jeg ikke så detaljeret frokosten, men mere sådan overordnet, mens der også vil komme en overordnet morgenmad på, så i denne uge kommer der en hel madplan, med alle måltider og mellemmåltider.
Morgenmaden, frokosten og mellemmåltiderne er mere eller mindre det samme hele ugen, så dette bliver ikke skrevet op under hver dag, men vil blive beskrevet under her:
Morgenmad:
Neutralt yoghurt med müsli
Neutralt laktosefri yoghurt – 18,95 kr.
Müsli – 30 kr.
Frokost:
Rugbrød med pålæg og grønt
Rugbrød – Resten fra sidste uge
Pålæg – Resten fra sidste uge, og røget medister – 19,95 kr.
Agurk – 6 kr.
Mellemmåltider
Nektariner – 16 kr.
Økologiske bananer – 7,20 kr.
Figenstænger – Basislageret
Kiks – Basislageret
Mandag:
Hakkebøf med salat
Hakket oksekød – fra fryseren
Salat – Resten fra sidste uge
Agurk – 6 kr.
Gulerødder – 1 kg. 6 kr.
Dressing – Basislageret
Tirsdag:
Madpandekager med kylling og salat:
Madpandekager – Basislageret
Salat
Agurk
Gulerødder
Salsa – Basislageret
Dressing
Kyllingbryst – 20 kr. (Pakken indeholder to stykker, men det ene gemmes til i morgen)
Fajitakrydderi – 5 kr.
Onsdag:
Stegt kylling med salat
Kyllingbryst fra igår
Salat
Agurk
Gulerødder
Salat
Torsdag:
Rester fra fryseren
Fredag:
Rester fra fryseren
Lørdag:
Marineret kylling, salat, madbrød, rørt feta, agurke og gulerods stænger og kartofler
Marineret kylling –
Salat
Agurk
Gulerødder
Hjemmebagt madbrød
Rørt feta med aubergine
Rørt feta med peberfrugter
Kartofler i ovnen
Der skal laves mad til 4 – 6 mennesker, indkøbene kommer ind senere på ugen, så det er så friskt som muligt.
Søndag:
Resterne fra lørdag
Indkøb:
Rema 1000:
Laktosefri mælk – 2 x 10,95 = 21,90
Røget medister – 19,95
1 kg. gulerødder – 6 kr.
Kyllingbryst filet – 20 kr.
Agurk – 6 kr.
Fajita krydderi – 5 kr.
Økologisk bananer – 7,20 kr.
Nektariner – 16 kr.
Netto:
Müsli – 30 kr.
Laktosefri yoghurt neutral – 18,95 kr.
Smoothie i brik – 10 kr.
Denne uge er der handlet ind for = 161 kr. Der kommer en mer udgift på maden til lørdag og på mere yoghurt, da datoen kun tillod at jeg købte 1 liter.
Maden til lørdag løb op i 221 kr. som efter planen skulle være delt ud på os fire der skulle spise sammen.
Har ikke lige fået taget billeder af maden resten af ugen, og tirsdagens mad med madpandekager, blev lavet om til salat med kylling, da mine pandekager var utrolig hårde, og dermed ikke kunne spises. Jeg skal nok sørge for at få opdateret madplanerne bedre, men med arbejde i Delikatessen i byen skal man lige i gang før der er overskud til alt det man vil.
- Marianne
Ingen kommentarer endnu