Goodiebox - Celest - LookFantastic

Efterår – allerede ?

skaermbillede-2017-09-19-kl-11-29-12


Efterår – allerede ?

Når man sidder hjemme i lejligheden om morgen og kigger ud af vinduet kan man se det er mørkere end det var for en måneds tid. Bladene på træerne er begyndt at blive en smule mere farvede end de har været her hen over sommeren, og det bliver stille og roligt koldere og koldere. Når man tager hjem om aftenen, er det også blevet mere mørkt.

Men når det så er sagt, så er efteråret mega hyggeligt, det er flot udenfor med blandene i en masse forskellige farver, og de falder stille og roligt ned på jorden . Man får lov til at se solnedgangen og solopgangen på vej til og fra arbejde, eller når man er ude og gå med hunden. Man kan sidde der hjemme med en kop god soya kaffe, med tæppe på, også tænde stearinlys i hele lejligheden.

Jeg syntes der er noget smukt ved alle årstider, foråret er med en masse flotte blomster der springer ud, sommeren, med at alle bladene på træerne er grønne og smukke, efteråret, med alle de smukke blade der har en masse forskellige farver, og sidst men, ikke mindst, vinteren, hvis der kommer sne og det ligger flot, er det så fint med et hvidt smukt landskab.

Men når det er efterår og man sidder der hjemme med lys og under tæppet på sofaen, så sidder man og skriver på bloggen, eller samler indspiration på hjemmesider til ønsker, eller bare noget man ikke kan leve uden her i løbet af efteråret og vinteren.

Jeg har fødselsdag i december, men i min familie vil man gerne have en ønske seddel lidt tid før, så man kan købe gaver stille og roligt, også især fordi der kort tid efter min fødselsdag er jul. I år har jeg prøvet at lave min ønske seddel elektronisk, så man kan dele den med dem der skal have den, også kan de markere om de måske reservere en af ønskerne. Sådan en ønske seddel kan laves inde på “Ønskeskyen”.

I år er min ønske liste præget meget af at jeg ønsker mig en bestemt stel, også ellers en masse lækre ting til min lejlighed. Ud over det er der lidt parfume og et par dvd film jeg ønsker mig. “Min ønske seddel”

Når man sidder her hjemme mere eller mindre hver dag, som jeg desværre gør for tiden fordi jeg er arbejdsløs, så får man tid til at få styr på alle de små ting man går og tænker på i hverdagen, så her hjemme fylder rengøringen meget, det plejer den nu også at gøre, men nu er der mere hygge over det fordi jeg har tiden til at gøre det stille og roligt i løbet af dagen i stedet for kort tid i weekenderne, eller fridagene.

Men ud over rengøringen får man også tid til at kigge på hjemmesider og små shoppe lidt ind i mellem.

I sidste uge, havde Matas -25% på alt deres kosmetik, så derfor sad jeg og kiggede lidt, og der fandt jeg lidt jeg skulle eje her i løbet af vinteren, og nu da der var rabat var det en god mulighed.

Jeg manglede lidt til læberne, det skulle ikke bare være en læbepomade, det skulle være en der kunne blødgøre læberne på en anden måde, jeg manglede en foundation, da den jeg har er ved st være tom, men ønskede ikke en der var for voldsom, men gerne noget BB creme lignende, men med lidt bedre dækkeevne, også manglede jeg en ny mascara. Så det endte faktisk med at jeg købte disse tre ting.

 

Jeg havde ikke prøvet nogle af disse tre før, men valgte at bestille dem og prøve dem, nu har jeg prøvet alle tre ting, og syntes mægtig godt om dem, men desværre er jeg kommet til at bestille foundationen i en for lys farve, men det er der råd for, for har en BB creme der er for mørk, så planen er at blande disse to sammen.

 

Men til efteråret hører også noget nyt tøj til syntes jeg, og i og med jeg er en kvinde med former kan jeg ikke altid gå i hvilke som helst butikker, for så sidder tøjet ikke helt så godt som man måske kunne ønske det. Jeg har før arbejdet i Zizzi, hvor man som kvinde der passer størrelse 42 – 56 i tøj. For et par år siden da jeg arbejde der første gang var det svært at acceptere at jeg skulle have tøj i netop denne butik, fordi jeg følte det var en butik til ældre damer.

Men efter at have set butikkens tøj, kunne jeg se at det var lækkert moderne tøj, også til unge piger.

 

Jeg har fundet lidt inspiration, med ting jeg har i min garderobe eller kunne overveje at få hjem i min efterårs og vinter garderobe. Der er Nogle pæne overdele, som kan gå alene til et par jeans, eller med en fin cardigan over, man kan også bruge overdelene til en fin nederdel også med nogle strømpebukser.

Der er brug for en god overgangs jakke der kan sørge for man ikke fryser for meget, men ligeledes skal den også kunne holde vand ude. Man får i efteråret med garanti brug for en regnjakke. I løbet af slutningen af efteråret skal der bruges en god og varm vinterjakke.

Der vil altid være en del ting vi har i vores garderobe vi kan bruge fra sidste år, men husk på at en enkelt ny bluse kan få garderoben til at blive helt anderledes. Jeg har f.eks. købt den blomsterede Bomberjakke, den kan man sætte til en klassisk T – shirt , en mørk kjole, eller en buksedragt. En fin bluse med blomster, blonder eller farver, er også med til at pifte et par klassiske jeans op, så tænk på når I skal ud og have en ny ting til garderoben at en enkelt bluse kan gøre meget.

 

Dette indlæg er IKKE sponsoreret af hverken Ønskeskyen, Matas, Mac , NYX, Maybeline eller Zizzi, men skrevet ud fra hvad jeg mener og tænker om det, og hvad jeg føler der er en del af mig og min personlighed.

- Marianne

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Goodiebox - Celest - LookFantastic