Februar - The New Yorker

Endnu en gang stilhed?

Stilhed igen?

28547645_10213749925716847_1336274791_o


Nu må jeg igen undskylde for at bloggen har været så stille på det seneste, meeeeen, denne gang er der en super god grund til det, tror I ikke? 🙂

Jeg er flyttet!, Ja flyttet, men hvor hen ?

Jeg er flyttet fra byen og ud på landet, ja I læste rigtigt, jeg er flyttet på landet, og hvorfor er jeg så det?, Altså en stor bypige som mig?, Hvad finder jeg der er spændende på landet, også endda på en grisefarm?

Jeg har for noget tid siden fundet en lidt dejlig mand, eller en meget dejlig mand, en mand der har stjålet mit hjerte og bare taget mig med storm. 😀   ❤️

Så ham har jeg valgt at skifte byen ud med landet for.

Så den seneste måneds tid, okay, måske lidt længere, har jeg været meget optaget af nedpakning og flytning, men nu er det sket, nu er alle mine ting kommet ud til mig på landet.

Egenligt har jeg “boet” her ude siden midten af november, men officielt siden i starten af februar, og nu er alle mine ting så endt her ude også.

Forskellen på livet i byen og på landet er meget stort, men ikke alene fordi det er meget forskellige steder, men lige så meget fordi jeg er gået fra alene pige med Luna (min hund) til nu at være en familie med kæreste, hund og barn.

Så min hverdag, eller vores hverdag er ligene præget af at være sammen med en landmand der arbejder meget, et hus der skal holdes, et barn der skal hygges med og være tid til, en hund der kræver en smule samvær, en masse møbler og ting der skal findes pladser til og sættes på plads, også min vikar job jeg har lige nu.

Dette er også grunden til at jeg ikke rigtigt har haft tid til at skrive på bloggen, for alle de her ting har slugt de 24 timer der er i min dag… Hvem kunne ikke godt klare lidt mere end 24 timer ind i mellem?

Men selvom at jeg syntes dagene forsvinder i vasketøj, bleer, madlavning, indkøb og arbejde, vil jeg for intet i verden bytte mit nye liv ud med mit gamle. Det bedste af det hele er at jeg hver dag kommer hjem til ham jeg elsker. 😍 ❤️

Men nu skal jeg nok prøve ikke at glemme bloggen så meget, meeeen tør ikke love noget, men skal nok gære hvad jeg kan for komme med lidt flere indlæg.  ❤️

- Marianne

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Februar - The New Yorker