Merles Ride

Merles Værelse


Merles Værelse


Vi er for nogle måneder siden flyttet fra vores tidligere hus til et nyt fint hus.

I vores tidligere hus havde børnene faktisk værelser, men grundet der var koldt på første salen, havde børnene faktisk mest deres værelser udelukkende for opbevaring af de legeting de ikke brugte.

Så da vi endelig kom i det nye hus der er helt ny renoveret, og varmt på alle etager. Så kom tiden endelig hvor jeg kunne indrette børnenes værelser.

De har faktisk være indrettet i noget tid, men der har i en del tid manglet en del småting, så i dag fik jeg ordnet Merles værelse, både med at få indrettet det sidste og en dejlig sommer rengøring.

 

På Merles værelse er der hendes legekøkken område, lidt lego, bøger og dukkehus. Der står en seng inde på hendes værelse, men hun sover ikke derinde, da hun i nu sover inde ved os i en bedside crib. Vi pusler hende ligeledes på hendes eget værelse.

 

Legeområdet:

Merles legeområde består af en del ting efterhånden.

Hun har en lille fin bog fremstillings kasse, som jeg har købt brugt i en genbrug til den lille sum af 12,50 kr. også har jeg malet den med en fin gammel rosa maling, fra Netto.

Hendes kommode til tøj er ligeledes malet med den samme farve maling, så der er lidt farve ordination i hendes værelse.

Vi har selv lavet hendes tøjstativ til hendes må kjoler, ud af en rundstok, træ perler, jeg har malet og en fin lilla snor fra Søsterne Grene

 

Hun har et lille fint træ dukkehus som vi købte i en genbrug med nogle små biler til storebror til bare 50 kr. og hendes dukkehus ting er fået af mormor.

 

 Legekøkken:

Mamamemo Køleskab

Mamamemo Opvaskemaskine

Mamamemo Bagerdrisk

Mamamemo Indkøbsvogn

Sebra Dukkevogn

Sebra Køkken

Ikea Lack tv bord – som bruges til opbevaring

En masse træ legemad fra Mamamemo, netto, Habe og Le Toy Van

Hun har ligeledes en masse køkkenmaskiner, så hendes køkkenområde er nærmest et helt lille mini køkken med det hele.

 

Vi har valgt at hun har nogle legesager oppe på hendes værelse, som kun er oppe på værelset og ikke skal tages ned i stuen, da vi på den måder håber at hun kan finde interesse både ved at lege i stuen med de legesager hun har i stuen og med de legesager der er på hendes værelse.

 

Pusleområde:

Hendes puslebord er fra Ikea, puslepuden er fra babydan og kasserne til bleer, klude og cremer er købt i Netto.

Når vi pusler hende:

Bruger vi bleer fra Libero i str. 4

Vådservietter fra Änglamark

Skumklude fra Rema 1000

Hvis hun har en smule rød mølle (Fynsk for numse) så bruger vi Olivy, og i denne her tid med Corona Virus og en masse mere håndvask, selv på Merles små sarte finger er denne creme bare super god.



Intet er sponsoreret, dette er ting vi selv har været ude og købe til Merle.

- Marianne

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Merles Ride